Справка за набраните и изразходвани средства към 27.03.2020 г.

Уважаеми господа и дами, скъпи съграждани,

Както знаете инициирах дарителска кампания под мотото „ЗАЕДНО МОЖЕМ“ за подпомагане Общинския кризисен щаб в ограничаване на разпространението на коронавируса на територията на Област Силистра. Събраните средства ще бъдат изразходвани стриктно, прозрачно и отчетно от Кризисния щаб на Община Силистра за:

– допълнителни възнаграждения на медицинския персонал на първа линия с борбата на COVID-19 в  МБАЛ „Силистра“ и останалите медицински обекти в областта, за консумативи и материали, защитни облекла, и др. ;

-дезинфекционни препарати;

-предпазни средства за РУ на МВР

-предпазни маски за всички в града и най-вече продавачите в търговските ни обекти;

-набиране на доброволци;

-други необходими спешни мерки.


Сметката, по която могат да се правят дарения е:


Банка ДСК – клон Силистра

IBAN: BG50STSA93008402675600

BIC STSABGSF

Вид плащане  445100

Основание на превода: Борба срещу COVID-19


Благодаря на всички граждани, местни фирми,  кооперации и други за проявената съпричастност. Горд съм, че има толкова много добри хора да помагат в труден момент.

Благодаря и на всички наши съграждани, които пазаруват в нашите търговски обекти/Лъки маркет,Строймаркет Керпеден и Автомивка Лъки/. Както знаете фирма Лъки внася в дарителската сметка 5% от всеки лев похарчен от Вас в помощ за борбата с СOVID-19. По този начин и Вие сте съпричастни в дарителската кампания.

До днес  са събрани  37 325 лв. Сумата ще бъде преведена по дарителска сметка на „ МБАЛ- Силистра“ АД за закупуване на респираторен  апарат. Отчитането на събраните и изразходени средства следете на luckyss.com или silistra.bg всеки петък от седмицата.

Благодаря !

„ЗАЕДНО МОЖЕМ“

Справка за набраните и изразходвани средства към 27.03.2020 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Към началото